BABAMASSZÁZS OKTATÁS

______________________________________

Szerzői jogok

Szerzői jogok

A babamasszazs.shp.hu oldalon található tartalom olvasásával regisztráció nélkül is elfogadja az alábbi feltételeket: 
A babamasszazs.shp.hu portál - továbbiakban Portál - lapjain olvasható minden tartalom a Thai Masszőrök Magyarországi Egyesülete - továbbiakban Kiadó - tulajdona. 
A Portál bármely részének másolására, terjesztésére kizárólag a Kiadó jogosult. A Portál oldalain olvasható mindenféle tartalmat (kép, hang, videó, szöveg, grafika, eljárás, program, riport, adat, cikk stb.) a nemzetközi és magyar törvények védik. 
A Kiadó előzetes írásbeli engedélye nélkül TILOS a Portál tartalmának, a tartalom részleteinek másolása, átszerkesztése, feldolgozása, másodközlése vagy értékesítése. 
A Portálon található tartalom egyes részeit a Felhasználó merevlemezre mentheti, kinyomtathatja, de kizárólag saját felhasználás céljára, s így sem jogosult a tartalom így többszörözött részének további felhasználására. Más médiában, elektronikus, vagy nyomtatott sajtóban közzétenni, illetve egyéb öncélra és/vagy közcélra felhasználni szigorúan TILOS! 
Jogtalan felhasználás törvénybe ütköző cselekedet, büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A Kiadó jogosan kérheti a jogsértő tartalom törlését és kárának megtérítését. 
Tartalomátvétel legális menete: 
A Portálon található cikkek közül szabadon idézhető bármelyik egy mondat erejéig. A cikk további része csak a babamasszazs.shp.hu portálon tekinthető meg, így arra mutató linket kell elhelyezni az idézett mondat mellett. 
Pl.: Legyen ez egy cikk egyik mondata. A további részletek itt olvashatók. 
Amennyiben egy teljes cikket szeretne másodközölni, elektronikus vagy nyomtatott sajtóban megjelentetni, szórólapon vagy más öncélú vagy közcélú médiában megjeleníteni, úgy kérem, vegye fel a kapcsolatot szerkesztőségünkkel, hogy írásos engedélyt adhassunk! 
Kapcsolatfelvételhez használja a kapcsolatok menüpontot!

BBMM Baranyi Babamasszázs védjegyoltalommal védett képzés és módszer!

A védjegyoltalom alapján a védjegyjogosultnak kizárólagos joga van a védjegy használatára. E kizárólagos jogot csak a védjegyjogosult gyakorolhatja, illetve az, akinek a védjegy jogosult használati engedélyt adott. A védjegyjogosult bárkivel szemben felléphet, aki engedélye nélkül gazdasági tevékenység körében használja.

A szerzői jogokról részletes leírást talál az 1999. évi LXXVI. szerzői jogi törvényben. 

Közösségi oldalak