BABAMASSZÁZS OKTATÁS

______________________________________

Ajánlások és tapasztalatok, Videók

Gyógymasszőrként volt alkalmam bele kostolni a thai masszázsba mivel tetszett minden mozdulata éreztem nekem ezt meg kell tanulnom, de kitől és hol hisz Székelyföldön nincs oktató. Akkor véletlenül rá találtam Ágira az interneten. Féltem, viszont egy csodás mestert kaptam, ki szeretettel adja át tudását. A haladó képzésen is részt vettem és ha az isten megsegít a többit is szeretném megtanulni, mivel egy jó masszázs kezelés itt székelyföldön is, hisz minden mozdulatban egy szeretet rejlik.

Isten fizesse meg neked Ági és azért én is nagyon szépen köszönöm. Bernadett Székelyföldről.

"A 3 napos képzés alatt egyfolytában az a gondolat járt a fejemben, hogy milyen kiváltságos helyzetben vagyunk mi itt: elsajátíthatunk valami igazán ősi-gyógyító módszert; mind a 3 napban folyamatos kényeztetésben vagyunk, mint masszázsalanyok és közben jókat beszélgetünk, elmélkedünk, nevetgélünk .
Régóta sok minden végett áldottnak érzem magam, ezzel a képzéssel még jobban mélyült ez az érzés bennem! Nagyon köszönöm ezt Nektek!
Ölelés Szegedről": Szűcs Judit Norina

„Rengeteg gyakorlat és példák amink segítették a tanulást. Baráti családias légkörben. Nagyon sok kérdésre választ kaptam. Minden kismamának és anyának el kellene végeznie! Tökéletes volt minden.” Nagy Tímea

„Nem csupán a masszázsról volt szó hanem a baba fejlődési folyamatát is végig vettük. Sok tapasztalatcserére is volt lehetőség és gyakorlati tanácsok a mozgás fejlődés segítésére. Nagyon tetszett a holisztikus szemlélet melyet a honlap is tükröz. Közvetlen és nyitott stílusú tanítással párosult.  Ez a tudás a tiéd lesz egy életre és bármikor szükség lehet rá!” Kósa Zsuzsanna

„Ha csak a családtagokon vagy saját gyerekeken használod az itt szerzett ismereteket, már érdemes elvégezni. Sokat segíthetsz! Orvosi továbbképzéseim után felüdülés volt ezen a tanfolyamon részt venni! Szuper volt kívánom, hogy sokáig folytatódjon ez a képzés.” Jutka gyerekorvos

„Folyamatosan megtapasztalom, hogy a szeretetteljes érintésnek mekkora ereje van. Hálás vagyok mindezért. Olyan energiával jöttem haza, hogy ilyet még nem tapasztaltam. Ferikét érdekes élmény volt masszírozni. 
Nagyon büszke vagyok Rád, arra, amit képviselsz és magamra is. Elég sok tanárom volt már eddig, de Te vagy a "toppon". Örülök, hogy találkoztunk.” 

Drapkó Mónika 

"Csodálatosan harmonikus a képzés légköre. Nagyon jó és közvetlen légkör alakult ki, mintha már régóta ismernénk egymást. Megmutatta, hogy harmóniában lehet élni önmagunkkal és a környezetünkkel. Felébreszti az emberek „lelkét”. Nagyon tetszett a részletes mindenre figyelő oktatás, szinte a kezünket vezetve rögzültek a mozdulatok." Donka Edit operátor

"Én mint gyógymasszőr sok új fogást tanultam, melyek egyszerűnek tünnek, de ez hiteles tanító nélkül mégsem jött volna át. Az elmélet is mindenre kiterjedő volt, saját élményű tapasztalatokkal." Szűcs Farkas Zsomborné Tímea

Tetszett a családias légkör, jó így tanulni. Önbizalmat kaptam Ágitól, így magabiztosabban állok a vendégeim elé, már több modult is végeztem. Szuperek a képzések.

Babosné Ildikó

"Minden tetszett, főleg mert mindent megbeszéltünk és sokat gyakoroltunk. Ági személyisége fantasztikus. Élmény volt a 3 nap amit soha nem fogok elfelejteni. Szívből gratulálok, sok tanfolyamon voltam már de ennyit sehol nem kaptam." Tóth Zsuzsanna óvodapedagógus

A tanfolyam után nem akartam, hogy a még friss tudás elvesszen, ezért figyelembe véve az életkori sajátosságokat, megpróbáltam a saját tanítványaimon alkalmazni a tanultakat. Van egy 4. osztályos igen vézna, enyhe értelmi fogyatékos (pajzsmirigy túlműködésből eredő) kisfiú. Igen szófogadó, ezért vele kezdtem: Gyere csak Ferike, mit szólnál, ha megmasszíroználak ezen a szivacson? Jó. - simán beleegyezett. A máskor kissé csacsogó gyerek csendben feküdt, néha sóhajtott egyet. A lábát valószínűleg vagy erősebben nyomtam, vagy az ő tűréshatára alacsony, néha elfintorodott, vagy bemozdult. Amikor mondtam, hogy forduljon meg, már egy rendes laza pózt vett fel. Végigmentem a hátán is, és amikor "lesimogattam" azt mondta: ez nagyon jó nekem, Dóra néni. 

"5 éves óvodás autista kisfiú. Hetente 3-szor járok hozzá, de amikor délután megyek, egyrészt nagyon sokat "repked", másrészt folyton közli: "nemsokára jön értem az anyukám". Így aztán, mivel a kognitív-kommunikatív fejlesztésre kevéssé hatékony ez az idő, bevittem a tornaszobába és mondtam, hogy lepihenünk egy kicsit és megsimogatom. Nem tiltakozott, lefeküdt a tornaszőnyegre. Szépen tűrte a fején, mellkasán, hasán az érintéseket. Ezután - mivel én arra koncentráltam, hogy a kis vékony karján megtaláljam a megfelelő pontokat - egyszer ránéztem és belém hasított az ijedtség: lélegzik még? Fejét elfordítva, mereven a semmibe révedve nézett, mozdulatlanul, a keze a kezemben, mint egy rongydarab... Meg is szólítottam csendben: Viktorka, jó ez neked? Csak a szemét fordította felém és lassan bólintott: ühüm. Nos, akkor nincs baj... :-)  Ahhoz képest, hogy a hétköznapi tevékenységei során 10 másodpercnél tovább nem tud megülni, a folyosón nem mellettem jön sétálva a fejlesztő szobába, hanem ugrabugrál és mindennek nekimegy, szinte el sem tudom képzelni, mit tettem vele, amitől így lelazult. Köszönöm a türelmet és további hasznos képzéseket kívánok: Dóra

„33 éves édesanya vagyok. A 6 éves kisfiam egészségügyi gondjai tereltek a gyógymasszázs irányába. Orvosi műhiba (rutin veseműtét) következtében a kisfiamnak idegrendszeri károsodása és izületgyengesége lett. Az orvosok lemondtak róla. Hallottam a masszázs lehetőségéről és elhatároztam, megpróbálom ezt az utat. Tanulmányaim során mesterem Balázs Attila jóvoltából abban a szerencsében volt részem, hogy megismertem Baranyi Ágnest, aki bevezetett a Thai babamasszázs rejtelmeibe. A tanfolyam ideje alatt a kisfiamon otthon gyakoroltam. Csodálatos változást tapasztaltam. Egyre csökkentek az idegrendszeri tünetek és egy hét rendszeres masszázs után eltűntek a zavaró mozgások.Köszönettel tartozom oktatóimnak, tanáraimnak, többek között Baranyi Ágnesnek, hogy általuk kisfiam egészséges, és kiegyensúlyozott gyermek.” Szabóné Uracs Tímea

„Folyamatosan megtapasztalom, hogy a szeretetteljes érintésnek mekkora ereje van. Hálás vagyok mindezért. Olyan energiával jöttem haza, hogy ilyet még nem tapasztaltam. Ferikét érdekes élmény volt masszírozni. 
Nagyon büszke vagyok Rád, arra, amit képviselsz és magamra is. Elég sok tanárom volt már eddig, de Te vagy a "toppon". Örülök, hogy találkoztunk.” 
Drapkó Mónika 

„Nagy kedvvel jöttem a tanfolyamra és az a kis fokú szorongás hamar oldódott bennem Ági kedves szavai alapján. Az első alkalom után otthon rögtön követelte a masszírozást és kissé csalódott volt, hogy csak a fejét masszíroztam. A második alkalommal már a teljes masszázst kapott, és éreztem kettőnk közt az összhangot és örömet, hogy csak rá figyeltem.”Ugainé Sachs Henrietta reflexológus 

Gebei Katalin védőnő: „Nagy élmény volt számomra első unokám masszírozása, aki a vizsga napján volt 4 hetes. Örülök, hogy születésétől szerves része lesz a thai masszázs, mint új módszer az életének. Bízom benne, hogy segíti az egészséges fejlődését. Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismertetett ezzel a módszerrel. Remélem a környezetemben sok kicsiknek, és nagyobb gyermeknek tudok segíteni. Köszönöm az oktatónknak Baranyi Ágnesnek az odaadó, nagy tapasztalatát, és hogy azt kész személyre szabottan átadni” 

Dudásné Csillik Anikó 
Védőnő és természetgyógyász, vagyok. 
Jelenleg a 11 hónapos kisfiammal vagyok otthon gyeden. 
Tudatosan készültem a szülésre, de mégsem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Császármetszéssel és komplikációkkal végződött. A gyermekem hasfájós lett, és éjjel-nappal sírt. Minden kezemben lévő tudást alkalmazni, de hiába. A hasfájós korszak elmúlt ugyan, de az alvás zavarok és a nyugtalanság állandósult. 
Tudtam, hogy lennie kell valamiféle megoldásnak, ami testileg és lelkileg is segít, mindkettőnknek, átvészelni az álmatlan éjszakákat és nappalokat. 
Tudomásomra jutott, a bébi és gyermek thai masszázs. Elhatároztam, hogy megtanulom. Reméltem, hogy segít a problémámon és majd később másoknak is, tudom ajánlani. 
A tanfolyam még a vártnál is nagyobb eredményt hozta. Már ez első nap, amikor haza mentem és megmasszíroztam az új módszer szerint a kisfiamat, csak egyszer kelt fel éjszaka. A második napon már végig aludta az éjszakát. 
11 hónap után először tudott pihenni az egész család. A kisfiam sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lett. 
Ha ez nem velem történik, nem hiszem el….köszönöm, Ági 
 

Körmendi Andrea:. 
„A legelső és legmeglepőbb tapasztalatomat az első, a legelső óra után szereztem, amikor hazaérve, 9 éves kisfiamon kezdtem gyakorolni a tanultakat. Akkor már tudtam, hogy ez a masszázsfajta az energia pályákon halad és így tisztítja azokat. Energetikával magam is foglalkozom. A kisfiamnak is feltűnt, hogy nem sokkal a kezelés megkezdése után felforrósodott a kezem, mert nálam is aktivizálta az energiacsatornákat. A kezelés végeztével, a csakráimat is teljesen nyitva éreztem. Legfőképpen a szívcsakrát. A kezelést végül úgy fejeztük be, hogy a kisfiam szemből az ölembe ült, megöleltük egymást, és mindketten élveztük ezt a forróságot, ami csak nekünk szólt és csak a miénk volt. 
Egy olyan lehetőségnek tartom a thai baba- és gyermekmasszázst, amit az anya-gyermek kapcsolatból véleményem szerint nem szabad kihagyni. Azon túl, hogy a gyerek érzi, hogy csak vele foglalkozunk ilyenkor – az érintés fontos szerepét sem hagyhatjuk figyelmen kívül-, komoly szeretet alapot ad, és mindkét személyt feltölti, felszabadítja.” 

Baranyainé, Kati védőnő, 
„Három hetes csecsemőt látogattam meg, akinek annyira fájt a hasa, hogy szoptatás közben is felsírt. Áginál már a tanfolyam felénél tartottunk. Elkértem édesanyjától a babát és a tanultak alapján kipróbáltam a hasán azt a mozdulatsort, amelyet a hasfájós csecsemőknek ajánlott. A baba teljesen ellazult. Visszaadtam az anyukájának, aki a megnyugodott kisbabáját tovább szoptatta.” 

Nagy Krisztina vagyok egy Orvos-Természetgyógyász doktornő rendelőjében dolgozom Munkám során rengeteg érdekes különleges esettel kerültünk kapcsolatban.

Az egyik ilyen kezelés alatt töltött beszélgetés alakalmával döntöttem el, hogy valahogy segítenem kell ez, így nem mehet, hiszen mindent megtesznek és ezek a gyerekek mind kis harcosok, megérdemelnek miden segítséget az Anyukával a családdal együtt. 
Így találtam ide Ágikához és kezdtem el olvasni a könyvét az első nap azonnal, ahogy itt voltam és kezdtem megérteni még az sem mindegy, hogyan érintem meg a kis arcát. Döbbenetes volt a legelső tapasztalat a kicsinél. 
Sokat beszélgetek az óta is az Anyukával, aki mindig várja milyen új dolgot, tudok majd mondani neki. 
Először csak kicsi tenyerét kezdtük el simogatni a kis ujjait végig aztán a kis karját, lábát és rengeteget simogatjuk, amit eddig alig mertek megtenni vele. 
Már egy-két alkalom után a baba arca nyugodtabbá vált, és ami a legfontosabb egyike úgy érzem sokkal jobb lett az Ő kettejük kapcsolata is, és ami eddig félelem volt mára már egy elfogadó békés szeretetteljes kapcsolattá alakult. 
Már nem fél megérinteni babáját. Tud mosolyogni. És a Botond már hajlítgatja a kis ujjait, amit eddig mereven tartott. Figyel nyugodtabb, már megnyugszik mozdulatokra. 
Nagyon örülök, hogy ezt tanulhatom, mert soha még nem éreztem ennyire mennyire jót, lehet tenni szeretetteljes mozdulatokkal fejlődésüket segítve ezeknek a pici embereknek. 
Azóta én is másabb lettem már én sem félek megérinteni nem csak pici babákat, hanem a családomat és hihetetlen mennyire ellehet felejteni micsoda jelentősége, van az érintésnek, amit az óta a családom tagjai is kívánnak. 

Nem olyan régen végeztem el a képzést Áginál. Már jó ideje vonzott a lehetőség, mostanra sikerült is összehozni, feljutottam a Lajos utcai képzésre  A központ valami csodálatos kis baráti és családi "aurával" van megáldva, szakmailag kifogástalan volt minden és ha ez még nem lenne elég: Ági személye igazán különleges, kedves és szeretettel teli! 

  

Közösségi oldalak