BABAMASSZÁZS OKTATÁS

______________________________________

Távoktatásban - Online Masszázs Tanfolyamok

BBMM Babamasszázs tanfolyam® távoktatásban

Baranyi Babamasszázs®  a thai babamasszázs fogásaira épül de annak már bővített változata.Sok éves hazai tapasztalat, valamint az orvos, természetgyógyász és sok más csecsemőkkel és gyermekkel foglalkozó szakember bevonásával, és tapasztalatával létrejött hatásos és teljes ötvözete.

Tudatosan segíti a mozgásfejlődést és a csecsemők gondozását, támogatva ezzel az egész családot. Olyan testi lelki köteléket teremt, mely az egész család boldog légkörét biztosíthatja. A módszert alkalmazva egészséges csecsemőknél nem fordulhat elő, hogy kimaradnak egész életünket meghatározó mozgásminták. (pl. kúszás, mászás)

Terápiás fogasokkal természetes módon segíti a csecsemő gondozását, a kellemetlen tünetek „gyógyítását” (pl. hasfájást vagy az orrdugulást)

Bővebben képzésről és a tematikájáról

BBMM Babamasszázs® Oktatói képzése 4 modulból áll!

  1. BBMM Babamasszázs® 
  2. Gyermek olajos masszázs
  3. Gyermek Masszázs Mozgás
  4. Holisztikus babaápolás

A Oktatási Központunkban végezve az aktuális időpontokról bővebb informácó a http://babamasszazs.eu honlapon.

A két képzési módszer a frontáli oktatás és online távoktatási módszer akár kombinálható is!

Gyermek Masszázs Mozgás tanfolyam távoktatásban

A Gyermek Masszázs folyamatának megtanulása háton, oldal és hason fekvő pozícióban. A mozgás gyakorlatokat a gyermek önindítottan végzi, de sokkal hatékonyabb, ha ez masszírozás után végeztetjük el vele.

Az korai óvódás kortól az iskola kezdésig alakul ki a testséma. Megismerik a gyermekek a térirányokat, testrészeiket. Mozgás közben erősödik a gyermek önbizalma, önfegyelme, nő az energiája, ezáltal jobban tud majd koncentrálni és a tanulás is könnyebben fog majd menni.

Bővebben a képzésről és a tematikájáról

Kismama masszázs tanfolyam távoktatásban

Magyarországon elterjedt az a nézet, hogy a várandósság idején nem szabad masszírozni. Keleten ezt másképp gondolják.

A thai kismama masszázst nemcsak a várandóság alatt, hanem már a teherbeesés előtt is érdemes alkalmazni, mert előkészíti a szervezetet a terhességre. A gyermeket tervező párok estén mindkét leendő szülőnek segít az egészség fenntartásában. Az egészséges, jól felkészített szervezet viszont jobban tud alkalmazkodni később a terhességhez is. A szülés után, szoptatás közben a hátizmok terhelése fokozott, így a szülést követő második hónaptól ismételten ajánlott a masszázs.

Minden nőket érintő testi és lelki probléma kezelésére is alkalmas.

Bővebben a képzésről és tematikájáról

Aromaolajos thai masszázs tanfolyam távoktatásban

Az aromaolajos thai masszázs csak annyiban hasonlít a nyugati masszázs technikák masszázsaihoz, hogy ezt a masszázsfajtát még Thaiföldön is ágyon tanulják. Kellő rutinnal már végezhető a földön is.

A fizikai testnek is kellemes ellazulást nyújt, de ennél sokkal többet is segít, mert az energia pályákat átjárunk a masszázs során. Nem az izmokat és kötőszövetet gyúrjuk, mégis a feszülő fájdalmas csomók és blokkok sokkal tartósabban „kioldódnak”. Testi erőre egyáltalán nincs szükség, viszont empátiára és arra a képességre, hogy rá tudjon hangolódni egy másik emberre.

A feszültségoldó hatás nem csak a testre, de a lélekre is vonatkozik.

Bővebben a képzésről és tematikájáról

Herbál Masszázs tanfolyam távoktatásban

A herbál masszázs, nyeles gyógynövényes bandázzsal történik.

A thai energia pályák és gyógynövény ismeret mellett megtanulhatja a bandázs elkészítését és használatát az energia pályákon. Önálló masszázsként is alkalmazható, de szinte bármelyik masszázsfajta kiegészítője is lehet.

Bővebben a képzésről és a tematikájáról

Thai talp és lábmasszázs tanfolyam távoktatásban

A láb központi kapcsolóhelyet jelent, ahonnan az egész emberi szervezetben távolhatásokat lehet kiváltani. A masszírozás az egész szervezet működésére szabályozó, kiegyenlítő, harmonizáló hatással van.

A szervezet öngyógyító erőit mozgósítjuk, az energiák szabad áramlását tesszük lehetővé, aktivizáljuk az életenergiánkat. Serkenti a vérkeringést, a sejtek anyagcseréje felgyorsul, ezáltal a méreganyagok, salakanyagok könnyebben kiválasztódnak. Serkenti a nyirokkeringést, ezzel az immunrendszert erősíti. Ez jótékonyan hat a beteg szervre, testrészre. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését. Fájdalomcsillapító hatású.

Lazító, testi és lelki feszültséget oldó hatása van!

Bővebben a képzésről és tematikájáról

Arc és dekoltázs masszázs tanfolyam távoktatásban

Az arcmasszázs nemcsak szépít, de komoly gyógyító hatással is rendelkezik.

A kozmetikai masszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése. A tanfolyam anyaga az kozmetikai masszázstechnikák alapját képzik.

A képzési anyag magában foglalja a thai arcmasszázst és az arc energia pályáinak átmasszírozását.

A tanfolyam bárki számára könnyen elsajátítható, csak gyakorlás és szorgalom kell hozzá.

Bővebben a képzésről és a tematikáról

Selfness Masszázs Lélektan távoktatásban

Selfness a test, a lélek és a szellem tökéletes összhangjára, és egy egészséges énkép kialakítására törekszik, holisztikus szemléletet követve. A test üzeneteinek, a saját testünk megismerése is része ennek.

Ebben segít ez a képzési modul, mely minden a hagyományos önismerti módszerek mellett a test jelzéseinek megértésében is segít “tetőtől talpig” minden teszre kiterjedően.

Komplett tudásanyagot gyüjtöttem össze, mely sok év tapasztalatán alapszik.

 „A magad erejével” de segítséggel, vágjon bele….

Bővebben a képzésről és a tematikáról

Távoktatásban induló online masszázs tanfolyamokat akár azonnal el lehet kezdeni!

Az Egyesület frontális, a saját stúdiónkban induló képzési időpontokról a https://thaimasszazs.eu honlapon tájékozódhat!

BBMM Babamasszázs® és babamasszázs oktató képzés frontális oktatásáról a https://babamasszazs.eu honlapon vannak bővebb információk.

Tanfolyamok Online árai

BBMM Babamasszázs® : 28000 Ft

BBMM Babamasszázs®  oktató 4 modulos képzés (Egyben fizetve 89000 Ft kedvezményesen)

Gyermek masszázs mozgás: 35000 Ft

Gyermek olajos masszázs 28000 Ft

Holisztkus babaápolás és gyermekondozás 25000 Ft

Kismama masszázs 35000 Ft

Aromaolajos thai masszázs 35000 Ft

Herbál masszázs 18000 Ft

Thai talp és lábmasszázs: 28000 Ft

Arc és dekoltázs masszázs: 28000 Ft

 

Közösségi oldalak